Oficina de Treball de Berga: Nova ubicació

El proper 29 de juliol, l’Oficina de Treball de Berga estrenarà ubicació. La nova oficina es trobarà a la següent adreça:

Avinguda del Canal Industrial, 9-11-13
08600 Berga

Amb motiu del trasllat, l’actual oficina romandrà tancada el dimecres 28 de juliol. Les persones treballadores en situació d’atur que aquell dia hagin de segellar la seva demanda de renovació ho podran fer a través de la pàgina web www.oficinadetreball.gencat.cat/renovacio o bé trucant al servei telefònic de la Generalitat de Catalunya, 012 (establiment trucada: 0,33€, cost/minut: 0,087€, tarifació per segons i IVA inclòs).

També tenen la possibilitat de segellar la seva demanda de renovació el dia 22 de juliol a l’actual ubicació de l’Oficina (Pl. Viladomat, 24) o bé, el 26 de juliol, al seu nou emplaçament.

El trasllat de l’Oficina de Treball de Berga forma part del pla de restructuació i millora tecnològica que el SOC està desplegant en la seva Xarxa d’oficines per oferir un millor servei al ciutadà.

Etiquetas: ofertes treball berga, treball a berga, treball berga, ofertas de trabajo bergueda, oficina de treball de berga, www.oficinadetreball.gencat.cat

Guillem Baches es Blogger, Maestro Internacional de Ajedrez y un gran conocedor en temas de Social Media, Internet, Empleo y Trámites online.

¿Te ha gustado? ¡comenta!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *